Over To Remember

Als Marketeer in loondienst had ik nooit voor ogen dat ik ondernemer wilde worden. Ik heb veel plezier in mijn werk, maar toch heb ik deze stap genomen. Het idee om invulboeken te ontwerpen en te verkopen kwam ineens op mijn pad en ik werd er zo enthousiast van, dat ik besloot aan de slag te gaan en zo was ik naast Marketeer ook ineens ondernemer.

 

In 2018 was ik ceremoniemeester van de bruiloft van mijn neef en toen we druk waren met het organiseren van het vrijgezellenfeest van zijn vriendin wilde ik haar niet alleen de dag en avond van haar leven bezorgen, maar er ook voor zorgen dat ze het nooit meer zou vergeten. Juist voor die speciale momenten in je leven die je niet vaak mee maakt wilde ik een tastbare herinnering maken. En zo kwam ik op het idee om een invulboek te maken, zodat we die allemaal in konden vullen en ze ons en het vrijgezellenfeest nooit zal vergeten.
Toentertijd reisde ik iedere dag 2,5 uur lang met de trein, het perfecte moment om aan het ontwerp van het invulboek te werken. Naast leuke feitjes en tekst, moest er ook ruimte zijn voor de allerleukste foto’s. Het allereerste invulboek is dus onderweg ontstaan. De vriendin van mijn neef was ontzettend verrast en het resultaat was geweldig. Allemaal mooie herinneringen en verhalen met bijbehorende foto’s gebundeld in één boek. Ze kijkt er nog regelmatig in, vertelde ze me. En dat gaf de doorslag. Hier wilde ik meer mee doen. Een invulboek of fotoplakboek helpt je mooie momenten en mensen in je leven niet te vergeten. 

To Remember

Toen mijn oma vorig jaar plotseling overleed, besefte ik me dat naast al het verdriet ik vooral ook dacht aan alle mooie momenten die ik 31 jaar lang met haar heb beleefd. Hoewel tijd sommige herinneringen zal doen vervagen zijn er nog zo veel momenten die ik niet wil vergeten, die ik voor altijd bij me wil dragen. Ik besloot mijn webshop To Remember te noemen.

 

Matia Studio

Alle illustraties van To Remember zijn door Matia, www.matiastudio.nl. Haar fijne, vrolijke stijl past perfect bij mijn ideeën en ontwerpen.